Washeye Media header

Media

Välkommen till vårt mediearkiv! Här finner du all sorts media vi har att erbjuda från WashEye. Vi ger dig de senaste nyheterna, artiklarna och materialet att ladda ner. Du navigerar med hjälp av vänstermenyn och du kan när som helst skifta mellan nyheter, arkiv och downloads.

Nyheter

Våra nyheter ger dig den senaste informationen om vad som händer hos oss på företaget samt vad som händer med WashEye. Vi ger dig de senaste uppdateringarna när vi uppdaterar eller utökar vårt sortiment, vilka events och mässor vi befinner oss på, när vi lägger upp nytt material du kan ladda ner, osv. Allt för att du ska kunna hålla dig så uppdaterad som möjligt.

Artiklar

I vårt artikelarkiv delar vi med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Allt från korta artiklar om glykoler till längre artiklar som går på djupet inom valda ämnen.

Downloads

Bland våra downloads kan du ladda ner material vi lagt upp. Du kan exempelvis läsa mer om WashEye-konceptet, ladda ner instruktioner på hur du använder WashEye-systems, samt läsa om specifika produkter. 

Övrigt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till vår Marknadsavdelning. Vi tar gärna emot synpunkter, kritik eller annat du har på hjärtat.